Behandelingen

Haarverzorging

Kappersbehandelingen

Bij By Roxsanne kan uw haar worden geknipt of worden gesneden.

Voor föhnen, stijlen en krullen kunt u ook bij ons terecht.
By Roxsanne knipt alleen vrouwen.

Kleuren

Hoe gek u het ook wilt, wij kleuren uw haar naar uw wens!

Heeft u vragen over het kleuren, of wilt u advies? Bel gerust op, of om vrijblijvend langs voor een intakegesprek!

Hair Extensions
Micro-rings worden vastgemaakt aan een pluk van je eigen haar en is niet schadelijk voor je eigen haar.
Er word geen warmte bij gebruikt, slecht een silicone ring met een tang.

Na 2 maanden kan je de plukken herplaatsen en opnieuw gebruiken.
Haarextensions koste €2,-
dikkere plukken €2,50,-
incl inzetten alleen inzetten €0,60,-

By Roxsanne heb ook de keuze  voor hair wave.
Dit zijn de prijzen voor de zilverlijn haarwave, evt heb ik ook een goldlijn haarwave daar komt een meerprijs bij.

Volume wave 50 gram 1 pak €120,-
Volume & verlening 100 gram 2 pakken €240,-
Omhoog plaatsen per baan  €25,-
Banen uithalen  €7,50,- per baan.

Schoonheidsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bestaat uit oppervlaktereiniging en dieptereiniging uw onzuiverheden worden verwijderd, gevolgd door een massage-masker en verzorgende creme.

By Roxsanne bied ook verschillende peelings aan,

bvb de microdermabrasie behandeling.
Lees hieronder wat microdermabrasie precies inhoudt!

Ontharing

By Roxsanne kunt u ook terecht voor ontharing en het harsen van uw gezicht.

By bij Roxsanne kun je uiteraard ook terecht voor een wenkbrauw treatments.

Harsen,epileren,knippen,verven, in model brengen.

De kleur blijft 2 weken gemiddeld zitten.
De haartjes zijn na 3 weken lang genoeg om te harsen.

Henna brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen waarbij de kleur langer blijft dan enkele dagen? Kies dan voor een  Henna behandeling. We stylen, shapen en tinten je wenkbrauwen met speciale 100% plantaardige henna verf van BrowTastic. Dit is een  geweldige manier om je wenkbrauwen te kleuren. De henna hecht zich niet alleen op de haren, maar ook op de huid! Afhankelijk van je huidtype, de nazorg en de kleur die je kiest blijft Browtastic Henna tot wel 2 weken mooi!

 

Henna is een zeer veilige manier om de wenkbrauwen te verven. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. In onze salon heb je keuze uit diverse kleuren. Deze kleuren worden naar wens gemaakt.

Microdermabrasie

De microdermabrasie behandeling kost 50 euro.
Hierbij zijn de volgende elementen inbegrepen: oppervlakte reiniging ,huidanalyse ,microdermabrasie peeling ,verwijderen van onzuiverheden.
De behandeling wordt afgesloten met een masker en een massage.

Microdermabrasie is een top behandeling!

Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij by Roxsanne. Dit is omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Microdermabrasie, wat is dat eigenlijk?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie met de huid? 

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kan je behandelen met microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt. De volgende huidproblemen kunnen met microdermabrasie behandeld worden:

– Fijne rimpels- Een onzuivere huid- Huidveroudering- Oppervlakkige pigmentvlekken- Acne littekens (vlekjes)- Zonneschade- Rokershuid- Grove poriën- Grove huidstructuur- Futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig? 

Het aantal behandelingen is verschillend per persoon en per leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan?

Je mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling. Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Wat na een microdermabrasie behandeling?

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling? 

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. Wel mag de Bolero poeder  worden gebruikt.

Wanneer mag je geen microdermabrasie ondergaan?

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen. Je mag geen microdermabrasie ondergaan bij:

– Moedervlekken- Eczeem- Soriasis- Huidontstekingen- Koortslip- Zonverbranding- Vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)- Rosacea- Huidkanker- Actieve acne- Herpes- Actinische keratose

Heb je vitamine A medicatie gebruikt, dan moet je minimiaal 9 maanden gestopt zijn met deze medicatie. Tijdens het intake-gesprek zullen we het hier nog over hebben.

Is er verschil tussen een microdermabrasie apparaat van een schoonheidsspecialist en huidtherapeut?

Nee, er is geen verschil tussen de apparaten al doen huidtherapeuten je dat graag beloven. De schoonheidsspecialist en huidtherapeut kopen bij dezelfde goede leveranciers hun apparaat in en krijgen